Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/49
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілецький, Володимир Стефанович-
dc.contributor.authorОлійник, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorОлейник, Татьяна Анатольевна-
dc.contributor.authorOliinyk, Tetiana-
dc.contributor.authorСмирнов, Валерій Олександрович-
dc.contributor.authorСкляр, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorСкляр, Людмила Васильевна-
dc.contributor.authorSkliar, Liudmyla-
dc.date.accessioned2019-11-22T12:40:58Z-
dc.date.available2019-11-22T12:40:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТехніка та технологія збагачення корисних копалин : [навч. посібник]. Ч. 1 : Підготовчі процеси / В. С. Білецький, Т. А. Олійник, В. О. Смирнов, Л. В. Скляр. – Кривий Ріг : Чернявський Д. О., 2019. – 199 с. – ISBN 978-617-7553--73-0.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7553-73-0-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/49-
dc.description.abstractВикладені основи техніки і технології процесів дроблення, подрібнення і грохочення корисних копалин. Розглянуті основні конструкції технологічного обладнання, його принцип дії і технологічні характеристики. Подано методики і приклади розрахунку схем дроблення і подрібнення корисних копалин. Видання призначене для студентів вузів та фахівців гірничих спеціальностей. Книга може слугувати посібником для магістрів та аспірантів зі спеціальності «Збагачення корисних копалин».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Чернявський Д.О.uk_UA
dc.subjectгрохочення корисних копалинuk_UA
dc.subjectдроблення корисних копалинuk_UA
dc.subjectзбагачення корисних копалинuk_UA
dc.subjectзбагачення рудuk_UA
dc.subjectподрібнення корисних копалинuk_UA
dc.subjectтехнолгія збагаченняuk_UA
dc.titleТехніка та технологія збагачення корисних копалин. Ч. 1uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Посібніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Частина-1.pdf3.19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.