Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3004
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВусик, Олег Олексійович-
dc.contributor.authorВусык, Олег Алексеевич-
dc.contributor.authorVusyk, Oleh-
dc.contributor.authorПижик, Анатолій Миколайович-
dc.contributor.authorПыжик, Анатолий Николаевич-
dc.contributor.authorPyzhyk, Anatolii-
dc.date.accessioned2020-11-12T09:32:43Z-
dc.date.available2020-11-12T09:32:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПат. 135593 Україна, МПК Е21С 41/26. Спосіб розробки уступу кар’єру / Вусик О. О., Пижик А. М. ; власник ДВНЗ "Криворізький національний університет". – № u201900615 ; заявл. 21.01.2019 ; опубл. 10.07.2019, Бюл. № 13. – 4 с. : іл.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3004-
dc.description.abstractСпосіб розробки уступу кар'єру включає пошарове фрезерування породного масиву уступу кар'єрним комбайном, відсипку порід комбайном у штабель під укіс уступу вздовж виконаного проходу, з якого навантажують породи екскаватором в автосамоскид. Здійснюють пошарове фрезерування порід верхньої площадки уступу кар'єрним комбайном послідовними проходами паралельно верхній брівці уступу і відсипають знеміцнені ним породи системою конвеєрів комбайна та при необхідності переміщують знеміцнені породи бульдозером під укіс уступу на нижню площадку уступу. При цьому формують опіний насип для відпрацювання порід призми можливого обвалення, після чого комбайном повністю відрпацьовують породи робочої площадки усієї її ширини.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДП "Український інститут промислової власності"uk_UA
dc.subjectрозробка уступів кар’єрівuk_UA
dc.subjectфрезеруванняuk_UA
dc.titleСпосіб розробки уступу кар’єруuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emaildspace_knu@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пат. 135593 Україна, МПК Е21С 4126. Спосіб розробки уступу кар’єру.pdf7.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.