Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2235
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярош, Тетяна Петрівна | - |
dc.contributor.author | Ярош, Татьяна Петровна | - |
dc.contributor.author | Yarosh, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Плотніков, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Плотников, Владимир Владимирович | - |
dc.contributor.author | Plotnikov, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Марасанова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-17T08:48:19Z | - |
dc.date.available | 2020-04-17T08:48:19Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ярош Т. П. Термодинамические особенности десульфурации пиритных огарков при их окусковании / Т. П. Ярош, В. В. Плотников, О. В. Марасанова // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. пр. – Кривий Ріг, 2013. – Вип. 34. – С. 249–254. – Библиогр.: 11 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451(Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736(Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2235 | - |
dc.description.abstract | Приведен термодинамический анализ процессов с участием серосодержащих компонентов пиритных огарков при их окусковании. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький Національний Університет" | uk_UA |
dc.subject | окускование руд | uk_UA |
dc.subject | десульфурация | uk_UA |
dc.subject | руды пиритные | uk_UA |
dc.subject | шламы | uk_UA |
dc.title | Термодинамические особенности десульфурации пиритных огарков при их окусковании | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | natik1962natik@gm... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра металургії чорних металів і ливарного виробництва Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Термодинамические особенности десульфурации пиритных огарков при их окусковании .pdf | 420.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.