Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луньов, В. В. | - |
dc.contributor.author | Амельченко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Васильєв, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T11:31:59Z | - |
dc.date.available | 2020-04-10T11:31:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Луньов В. В. Розробка методики ультразвукового контролю виливок з високоміцного чавуну з метою підвищення їх службових характеристик / В. В. Луньов, А. С. Амельченко, В. В. Васильєв // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. пр. – Кривий Ріг, 2013. – Вип. 34. – С.85–88. – Бібліогр.: 4 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451(Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736(Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2103 | - |
dc.description.abstract | Виконано дослідження серійних чавунних виливків для теплоенергетичного господарства, обрано методики для їх ультразвукового обстеження, зроблено висновки що до відмінності у властивостях та особливостях проникнення ультразвукових хвиль. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький Національний Університет" | uk_UA |
dc.subject | чавуни високоміцні | uk_UA |
dc.subject | контроль ультразвуковий | uk_UA |
dc.subject | ливарне виробництво | uk_UA |
dc.subject | енергетичне устаткування | uk_UA |
dc.title | Розробка методики ультразвукового контролю виливок з високоміцного чавуну з метою підвищення їх службових характеристик | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | natik1962natik@gm... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Розробка методики ультразвукового контролю виливок з високоміцного чавуну з метою підвищення їх службових характеристик .pdf | 306.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.