Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1930
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDeynichenko, Gryhorii-
dc.contributor.authorGuzenko, Vasyl-
dc.contributor.authorUdovenko, Oleh-
dc.contributor.authorOmelchenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorMelnik, Olha-
dc.date.accessioned2020-03-09T19:56:14Z-
dc.date.available2020-03-09T19:56:14Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationStudying a new anti-polarization method in the process of ultrafiltration of skimmed milk / G. Deynichenko, V. Guzenko, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2016. – 6/11 (84). – P. 4–8. – References: p. 7–8.-
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1930-
dc.description.abstractРозглянуто питання щодо нового мето¬ду боротьби з поляризаційним шаром на поверхні мембран у процесі ультрафільтра¬ції знежиреного молока. Наведено резуль¬тати експериментальних досліджень щодо впливу нового методу боротьби з поляриза¬ційним шаром на продуктивність ультрафільтраційних мембран. Визначено раціо¬нальні робочі параметри проведення процесу ультрафільтраційного концентрування зне¬жиреного молока з використанням барбо¬тувания вихідної сировини біля поверхні мембрани.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherНПП ЧП «Технологический Центр»uk_UA
dc.subjectзнежирене молокоuk_UA
dc.subjectобезжиренное молоко, мембранная обработка, поляризационный слой, ультрафильтрационное концентрирование, барботированиеuk_UA
dc.subjectмембранна обробка-
dc.subjectполяризаційний шар-
dc.subjectультрафільтраційне концентрування-
dc.subjectбарботування-
dc.titleStudying a new anti-polarization method in the process of ultrafiltration of skimmed milkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emailmelnikolgaevgeniv...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Studying a new anti-polarization method in the process of ultrafiltration of skimmed milk.pdf379.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.