Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDeynichenko, Gryhorii-
dc.contributor.authorDmytrevskyi, Dmytro-
dc.contributor.authorChervonyi, Vitalii-
dc.contributor.authorUdovenko, Oleh-
dc.contributor.authorOmelchenko, Oleksandr-
dc.contributor.authorMelnik, Olha-
dc.date.accessioned2020-03-09T19:40:45Z-
dc.date.available2020-03-09T19:40:45Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationModeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Chervonyi, O. Udovenko, O. Omelchenko, O. Melnik // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2017. – 3/11 (87). – P. 52–60. – References: p. 60.-
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1929-
dc.description.abstractПредставлено результати досліджень впливу параметрів процесу термічної обробки, тривалості процесу механічного очищення, характеристик сировини на показники якості очищення бульб топінамбуру. Отримані математичні моделі процесу термічної обробки бульб топінамбуру парою. Запропоновано математичні моделі процесу механічного очищення топінамбура для визначення відсотка очищених бульбтопінамбуру та відсотка виходу сировини за масою.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherEastern-European Journal of Enterprise Technologiesuk_UA
dc.subjectмоделювання процесуuk_UA
dc.subjectтермічна обробка-
dc.subjectмеханічне доочищення-
dc.subjectвідсоток втрат сировини-
dc.subjectякість очищення-
dc.titleModeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production processuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emailmelnikolgaevgeniv...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke.pdf715.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.