Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1911
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorГузенко, Василь Володимирович-
dc.contributor.authorМельник, Ольга Євгенівна-
dc.contributor.authorПерекрест, Володимир Вікторович-
dc.date.accessioned2020-02-26T16:42:07Z-
dc.date.available2020-02-26T16:42:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировини / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. Е. Мельник, В. В. Перекрест // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – 2018. – Том 1, № 18. – С.119–124. – Бібліогр.: с. 123–124.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1911-
dc.descriptionРозглянуто питання щодо визначення якісних показників процесу концентрування білково-вуглеводної сировини. Представлені дослідження впливу тривалості процесу ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини на зміну показника фактора концентрації та хімічного складу одержаних білково-вуглеводних концентратів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТДАТУuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectконцентратuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectпроцес-
dc.subjectвиробництво-
dc.subjectлінія-
dc.subjectобладнання-
dc.titleДослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировиниuk_UA
dc.title.alternativeResearch of concentration factor of the protein-carbohydrate raw milkuk_UA
dc.title.alternativeИсследование фактора концентрации белково-углеводного молочного сырьяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emailmelnikolgaevgeniv...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.