Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1911
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Гузенко, Василь Володимирович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Ольга Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Перекрест, Володимир Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-26T16:42:07Z | - |
dc.date.available | 2020-02-26T16:42:07Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировини / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. Е. Мельник, В. В. Перекрест // Таврійський державний агротехнологічний університет : праці. – 2018. – Том 1, № 18. – С.119–124. – Бібліогр.: с. 123–124. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1911 | - |
dc.description | Розглянуто питання щодо визначення якісних показників процесу концентрування білково-вуглеводної сировини. Представлені дослідження впливу тривалості процесу ультрафільтраційного концентрування білково-вуглеводної молочної сировини на зміну показника фактора концентрації та хімічного складу одержаних білково-вуглеводних концентратів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ТДАТУ | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | концентрат | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | процес | - |
dc.subject | виробництво | - |
dc.subject | лінія | - |
dc.subject | обладнання | - |
dc.title | Дослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировини | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of concentration factor of the protein-carbohydrate raw milk | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование фактора концентрации белково-углеводного молочного сырья | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | melnikolgaevgeniv... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження фактору концентрації білково-вуглеводної молочної сировини.pdf | 425.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.