Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1857
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліпанчиков, С. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-12T11:58:20Z | - |
dc.date.available | 2020-02-12T11:58:20Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ліпанчиков С. І. Моделювання процесу подрібнення на основі рівняння масового балансу частинок з урахуванням зміни гранулометричного складу вхідного потоку руди / С. І. Ліпанчиков // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. – Кривий Ріг, 2013. – Вип. 35. – С. 233–235. – Бібліогр.: 3 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1857 | - |
dc.description.abstract | В умовах сучасного металургійного виробництва,і, зокрема, в технологічному процесі дроблення та подрібнення, як відомо, гостро стає питання керування промисловим обладнанням. Для вирішення цієї задачі ключовим є складання якомога більш адекватної математичної моделі об'єкту керування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький національний університет" | uk_UA |
dc.subject | матеріальний баланс | uk_UA |
dc.subject | матриці руйнування | uk_UA |
dc.subject | класифікації | uk_UA |
dc.subject | математичний опис | uk_UA |
dc.subject | конусна дробарка | uk_UA |
dc.subject | млин | uk_UA |
dc.title | Моделювання процесу подрібнення на основі рівняння масового балансу частинок з урахуванням зміни гранулометричного складу вхідного потоку руди | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | natik1962natik@gm... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Моделювання процесу подрібнення на основі рівняння масового балансу частинок з урахуванням зміни .pdf | 471.71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.