Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1369
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жосан, Анатолій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Кірсань, Є. С. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-25T19:18:21Z | - |
dc.date.available | 2020-01-25T19:18:21Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Жосан А. А. Аналіз стану методів керування процесом термічної обробки матеріалів у технологічних установках / А. А. Жосан, Є. С. Кірсань // Вісник Криворізького національного університету. – 2012. – Вип. 30. – С. 103–106. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1369 | - |
dc.description.abstract | При нагріванні металу в печах відбуваються процеси, які впливають на подальшу обробку і якість металу. Особливо це стосується заготівель металу, які проходять попереднє нагрівання для подальшого кування, пресування, штампування, висадження, згинання, навивання пружин. Печі для термічної обробки деталей працюють в інтервалі температур (150 – 1350) °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький національний університет" | uk_UA |
dc.subject | промышленные печи | uk_UA |
dc.subject | нагревательные печи | uk_UA |
dc.subject | автоматизация | uk_UA |
dc.subject | температура газа | uk_UA |
dc.subject | дуальность | uk_UA |
dc.subject | аттракторы | uk_UA |
dc.subject | бифуркация | uk_UA |
dc.title | Аналіз стану методів керування процесом термічної обробки матеріалів у технологічних установках | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра автоматизації, комп'ютерних наук і технологій Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жосан А. А. Аналіз стану методів керування процесом термічної обробки матеріалів у технологічних установках.pdf | 394.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.