Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7607
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерула, Богдан Олегович-
dc.date.accessioned2025-07-04T14:01:09Z-
dc.date.available2025-07-04T14:01:09Z-
dc.date.issued2025-06-25-
dc.identifier.citationГерула Б.О. Конструкторсько-технологічна підготовка виготовлення деталі «Шпиндель» та обґрунтування параметрів надійності процесу за допомогою CAD/CAM/САЕ систем : Кваліфікаційна бакалаврська робота : 131 - "Прикладна механіка" : КНУ. Кривий Ріг. 2025 рік. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7607-
dc.description.abstractМета роботи: Конструкторсько-технологічна підготовка виготовлення деталі «Шпиндель» та обґрунтування параметрів надійності процесу за допомогою CAD/CAM/CAE систем. За заданою річною програмою Nр = 2000шт, обрано тип виробництва- середньосерійний, розроблено маршрутний та операційний технологічні процеси, способи отримання заготовки, на базі порівняння собівартості, обрано обладнання та різальний інструмент, розраховано і обраний припуски на обробку та режими різання, пронормовано технологічні процеси. В результаті проведеного техніко - економічного аналізу показана ефективність розробленого варіанту технологічного процесу в порівнянні з базовим.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКНУuk_UA
dc.subjectмеханічна обробкаuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectСАПРuk_UA
dc.titleКонструкторсько-технологічна підготовка виготовлення деталі «Шпиндель» та обґрунтування параметрів надійності процесу за допомогою CAD/CAM/САЕ системuk_UA
dc.title.alternativeDesign and technological preparation for manufacturing the "Spindle" part and substantiation of process reliability parameters using CAD/CAM/CAE systemsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailnechaev.vp@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025
2025 – 131 Прикладна механіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
31. КБР_Герула_ПМ-21.pdf9.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.