Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпенко, Яна Сергіївна-
dc.date.accessioned2025-07-03T14:02:47Z-
dc.date.available2025-07-03T14:02:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКарпенко Я. С. Забезпечення конкурентоздатності торговельного підприємства та обґрунтування пропозицій щодо її зміцнення в умовах воєнного стану.: кваліфікаційна робота…бакалавра: 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Кривий Ріг, 2025. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7565-
dc.description.abstractЗабезпечення конкурентоздатності торговельного підприємства та обґрунтування пропозицій в період воєнного стану є чинником його функціонування та сталого розвитку. Особливо актуальна ця тема в сучасний період для торговельних підприємств, які адаптуються до складних зовнішніх умов, що виникли в період воєнного стану. Проблеми забезпечення конкурентоздатності підприємств досліджували провідні економісти, зокрема А. Сміт та Д. Рікардо, Дж. С. Мілль, Едвард Чемберлін, Джоан Робінсон, Єлі Хекшер, Ю. Вакуленко, В. Виноградня, Г. Омельчак, А. Хрипко, О. Черняєва, М. Щадило та ін. У їхніх роботах висвітлено теоретичні підходи до розуміння поняття конкурентоздатності, розроблено методики оцінки конкурентоздатності та запропоновано інструменти оцінки рівня конкурентоздатності. Ці напрацювання становлять теоретичну основу для подальшого дослідження забезпечення конкурентоздатності підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКонкурентоздатність, торговельне підприємство, товарооборот, прибуток, економічний ефект, воєнний стан, адаптаціяuk_UA
dc.titleЗабезпечення конкурентоздатності торговельного підприємства та обґрунтування пропозицій щодо її зміцнення в умовах воєнного стануuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailpolishchuk@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025 – 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпенко Я.С._РБ_076.pdf1.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.