Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуліш, Євгеній Ігорович-
dc.date.accessioned2025-07-02T13:00:06Z-
dc.date.available2025-07-02T13:00:06Z-
dc.date.issued2025-06-25-
dc.identifier.citationКуліш Є.І. Конструкторсько-технологічна підготовка виробництва деталі «Вал-шестерня» редуктору механізму подрібнення ливарних сумішей за допомогою САР/САМ систем : Кваліфікаційна бакалаврська робота: 131 - "Прикладна механіка" : КНУ. Кривий Ріг. 2025 рік. 67 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7512-
dc.description.abstractМетою кваліфікаційної бакалаврської роботи є розробка конструкторсько-технологічної підготовки виготовлення деталі вал-шестерня з обґрунтуванням параметрів різального інструменту на основі сучасних САПР-технологій. Об’єктом дослідження є процес виготовлення деталі типу вал-шестерня в умовах сучасного машинобудівного виробництва. Предметом дослідження є методи та засоби конструкторсько-технологічної підготовки виробництва, параметри різального інструменту, а також інструментарій САПР, що застосовується для розробки технологічної документації та моделювання технологічних процесів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКНУuk_UA
dc.subjectмеханічна обробкаuk_UA
dc.subjectтехнологічний процесuk_UA
dc.subjectСАПРuk_UA
dc.titleКонструкторсько-технологічна підготовка виробництва деталі «Вал-шестерня» редуктору механізму подрібнення ливарних сумішей за допомогою САР/САМ системuk_UA
dc.title.alternativeDesign and technological preparation for the production of the "Shaft-gear" part of the reduction gear of the foundry mixture grinding mechanism using SAR/CAM systemsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailnechaev.vp@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025
2025 – 131 Прикладна механіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6. КБР Куліш ПМ-21.pdf15.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.