Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7466
Назва: | Економічні аспекти управління витратами в сфері ресторанного господарства та обґрунтування пропозицій оптимізації витрат |
Автори: | Мезерняк, Олександр Дмитрович |
Ключові слова: | Витрати, управління витратами, аналіз, ефективність, ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Мезерняк О. Д. Економічні аспекти управління витратами в сфері ресторанного господарства та обґрунтування пропозицій оптимізації витрат : кваліфікаційна робота бакалавра : 051 Економіка. Кривий Ріг, 2025. 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Механізми управління витратами підприємств громадського харчування є важливим на шляху адаптації до європейських стандартів якості обслуговування та забезпечення їх прибутковості. Сучасний погляд на проблематику відображена у працях: Л.О. Лігоненко, А.М. Живець, О.О. Комліченко, Ф.Ф. Бутинець, О.В. Карпенко, Л.І. Чернишова та ін. Сучасні економічні реалії, включаючи розвиток цифрових технологій в ресторанному бізнесі, зростання вимог до якості та безпеки харчових продуктів, впровадження концепції сталого розвитку в громадському харчуванні та постійні зміни в податковому законодавстві, зумовлюють необхідність подальших досліджень. Тому дослідження теми для підприємства ресторанного бізнесу є своєчасним та актуальним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7466 |
Розташовується у зібраннях: | 2025 – 051 Економіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мезерняк О.Д._РБ_051.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.