Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/678
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пильщиков, И. В. | - |
dc.contributor.author | Губин, Геннадий Георгиевич | - |
dc.contributor.author | Губін, Геннадій Георгійович | - |
dc.contributor.author | Gubin, Gennadii | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-15T12:42:15Z | - |
dc.date.available | 2020-01-15T12:42:15Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Пильщиков И. В. Влияние высокой степени минерализации оборотной воды и солей жесткости на показатели технологического процесса окомкования / И. В. Пильщиков, Г. Г. Губин // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. – Кривий Ріг, 2015. – Вип. 39. – С. 43–47. – Библиогр.: 12 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/678 | - |
dc.description.abstract | Рассмотрено влияние высокой степени минерализации оборотной воды и солей жесткости на показатели технологического процесса окомкования железорудного концентрата. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький національний університет" | uk_UA |
dc.subject | активация бентонита | uk_UA |
dc.subject | высокоминерализованная вода | uk_UA |
dc.subject | полимерные связующие | uk_UA |
dc.subject | кек концентрата | uk_UA |
dc.subject | соли жесткости | uk_UA |
dc.title | Влияние высокой степени минерализации оборотной воды и солей жесткости на показатели технологического процесса окомкования | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра охорони праці та цивільної безпеки Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Влияние высокой степени минерализации оборотной воды и солей жесткости на показатели технологического процесса окомкования .pdf | 375.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.