Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/597
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасимова, Катерина Варфоломіївна-
dc.contributor.authorТкаченко, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorШепель, А. А.-
dc.contributor.authorСамойлюк, О. А.-
dc.date.accessioned2020-01-11T07:48:01Z-
dc.date.available2020-01-11T07:48:01Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження впливу опору деформації на технологічні параметри процесу гарячої прокатки широких смуг / К. В. Герасимова, Г. І. Ткаченко, А. А. Шепель, О. А. Самойлюк // Гірничий вісник : науково-технічний збірник. – Кривий Ріг, 2015. – Вип. 100. – С. 141–144. – Бібліогр.: 14 назв.uk_UA
dc.identifier.issnISSN-L: 2306-5435-
dc.identifier.issnE-ISSN: 2306-5435-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/597-
dc.description.abstractДля дослідження впливу опору деформації на технологічні параметри процесу гарячої прокатки широких смуг з використанням комплексу прикладних програм була побудована математична модель і здійснений плановий чисельний експеримент. Виконано розрахунок енергосилових параметрів гарячої прокатки. Встановлені залежності опору деформації від температури прокатки для найбільш використовуваних марок сталі, що дозволило скорегувати їх оптимальний хімічний склад з урахуванням температурного режиму прокатки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДВНЗ "Криворізький національний університет"uk_UA
dc.subjectпрокаткаuk_UA
dc.subjectтемпературний режимuk_UA
dc.subjectтехнологічні параметриuk_UA
dc.subjectматематична модельuk_UA
dc.titleДослідження впливу опору деформації на технологічні параметри процесу гарячої прокатки широких смугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження впливу опору деформації.pdf377.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.