Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКондратенко, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorKondratenko, Mariia-
dc.contributor.authorСавельєв, Сергій Геннадійович-
dc.contributor.authorГубін, Георгій Вікторович-
dc.contributor.authorGubin, Georhii-
dc.date.accessioned2025-01-02T10:01:58Z-
dc.date.available2025-01-02T10:01:58Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКондратенко М. М., Савельєв С. Г., Губін Г. В. Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. Кривий Ріг, 2024. Вип. 58. С. 64–70.uk_UA
dc.identifier.issn2306-5451 (Print)-
dc.identifier.issn2519-2736 (Online)-
dc.identifier.urihttps://doi: 10.31721/2306-5451-2024-1-58-64-70-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613-
dc.description.abstractВідмічено, що покращення міцнісних та термостійких властивостей згрудкованої сировини для металургійного переділу значною мірою може бути досягнуто шляхом механічної активації домішок в шихту оґрудкування. Зокрема, з цією метою можна застосовувати ультразвукову обробку бентонітів, які широко використовують в шихті оґрудкування при виробництві залізорудних окатишів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКриворізький національний університетuk_UA
dc.subjectкалориметріяuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectчастотаuk_UA
dc.subjectамплітудаuk_UA
dc.subjectінтенсивністьuk_UA
dc.subjectпотужністьuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.titleДослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвильuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emailirinamasik163@gma...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.