Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Назва: Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль
Автори: Кондратенко, Марія Миколаївна
Kondratenko, Mariia
Савельєв, Сергій Геннадійович
Губін, Георгій Вікторович
Gubin, Georhii
Ключові слова: калориметрія
ультразвук
частота
амплітуда
інтенсивність
потужність
температура
вода
Дата публікації: 2024
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Кондратенко М. М., Савельєв С. Г., Губін Г. В. Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. Кривий Ріг, 2024. Вип. 58. С. 64–70.
Короткий огляд (реферат): Відмічено, що покращення міцнісних та термостійких властивостей згрудкованої сировини для металургійного переділу значною мірою може бути досягнуто шляхом механічної активації домішок в шихту оґрудкування. Зокрема, з цією метою можна застосовувати ультразвукову обробку бентонітів, які широко використовують в шихті оґрудкування при виробництві залізорудних окатишів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://doi: 10.31721/2306-5451-2024-1-58-64-70
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
ISSN: 2306-5451 (Print)
2519-2736 (Online)
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.