Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3977
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афанасьєв, Євген Вікторович | - |
dc.contributor.author | Афанасьев, Евгений Викторович | - |
dc.contributor.author | Afanasiev, Yevhen | - |
dc.contributor.author | Шкарбан, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-03T12:37:57Z | - |
dc.date.available | 2021-11-03T12:37:57Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Афанасьєв Є. В. Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах кризи / Є. В. Афанасьєв, К. В. Шкарбан // Сучасний менеджмент: проблеми теорії та практики : матеріали ІII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Кривий Ріг, травень 2021 р.). – Кривий Ріг, 2021. – С. 81–82. – Бібліогр.: с. 82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3977 | - |
dc.description.abstract | Курс національної економіки стосовно посиленого розвитку зовнішньо-економічних відносин, з урахуванням сучасних умов господарювання на світовому ринку, породжує необхідність здійснення низки радикальних змін у сферах управління підприємством. З огляду на зазначене, виникає потреба в розробленні та впровадженні нових методів управління конкурентоспроможністю підприємства, як потужного інструменту усунення розбіжностей між можливостями продукування підприємств та попитом споживачів на цільовому ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | управління підприємствами | uk_UA |
dc.title | Удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємства в умовах кризи | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | lanabasca@gmail.com | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і адміністрування Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Афанасьєв Є. В. Удосконалення управління.pdf | 483.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.