Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3435
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляхова, И. А. | - |
dc.contributor.author | Соколова, В. П. | - |
dc.contributor.author | Кассим, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Свист, Н. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-24T09:17:12Z | - |
dc.date.available | 2021-06-24T09:17:12Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Ляхова И. А. Физико-химическая сущность связи степени дробления угольной шихты с качеством получаемого кокса / И. А. Ляхова, В. П. Соколова, Д. А. Кассим, Н. Ю. Свист // Вісник Криворізького національного університету. – 2012. – Вип. 31. – С. 140–143. – Библиогр.: 3 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736 (Online) | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3435 | - |
dc.description.abstract | В условиях, когда сырьевая база коксования неуклонно ухудшается, большое значение приобретает качество подготовки угольной шихты. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький національний університет" | uk_UA |
dc.subject | АрселорМіттал Кривий Ріг (Криворіжсталь, КМК) | uk_UA |
dc.subject | шихта вугільна | uk_UA |
dc.subject | Кривбас, Криворізький басейн | uk_UA |
dc.subject | праці КНУ (КГРІ, КТУ) | uk_UA |
dc.subject | коксохімія | uk_UA |
dc.subject | кокс | uk_UA |
dc.subject | дроблення вугілля | uk_UA |
dc.subject | високотемпературне коксування | uk_UA |
dc.title | Физико-химическая сущность связи степени дробления угольной шихты с качеством получаемого кокса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | dspace_knu@knu.ed... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ляхова И. А. Физико-химическая сущность связи степени дробления угольной шихты с качеством получаемого кокса.pdf | 581.79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.