Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1932
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШеїна, Аліна Вікторівна-
dc.contributor.authorМельник, Ольга Євгенівна-
dc.date.accessioned2020-03-11T12:11:36Z-
dc.date.available2020-03-11T12:11:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДослідження фрикційних властивостей рослинної сировини при різанні / А. В. Шеїна, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв : тематич. зб. наук. праць. – 2017. – Вип. 35. – С. 49–56. – Бібліогр.: с. 54–55.uk_UA
dc.identifier.issn2079-4827-
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1932-
dc.description.abstractНаведені методи дослідження фрикційних властивостей рослинної сировини за умов її подрібнення із застосуванням овочерізок дискового типу, встановлення впливу на зусилля тертя швидкості ковзання, тривалості контакту пар тертя та надання рекомендацій щодо урахування факторів впливу під час проектування овочерізального обладнання.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановськогоuk_UA
dc.subjectрізанняuk_UA
dc.subjectфрикційні властивостіuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.subjectковзанняuk_UA
dc.titleДослідження фрикційних властивостей рослинної сировини при різанніuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the friction properties of the plant raw material by cuttinguk_UA
dc.title.alternativeИсследование фрикционных свойств растительного сырья при резкеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
local.submitter.emaillanabasca@gmail.comuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження фрикційних властивостей.PDF933.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.