Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1932
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шеїна, Аліна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Ольга Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-11T12:11:36Z | - |
dc.date.available | 2020-03-11T12:11:36Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження фрикційних властивостей рослинної сировини при різанні / А. В. Шеїна, О. Є. Мельник // Обладнання та технології харчових виробництв : тематич. зб. наук. праць. – 2017. – Вип. 35. – С. 49–56. – Бібліогр.: с. 54–55. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2079-4827 | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1932 | - |
dc.description.abstract | Наведені методи дослідження фрикційних властивостей рослинної сировини за умов її подрібнення із застосуванням овочерізок дискового типу, встановлення впливу на зусилля тертя швидкості ковзання, тривалості контакту пар тертя та надання рекомендацій щодо урахування факторів впливу під час проектування овочерізального обладнання. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського | uk_UA |
dc.subject | різання | uk_UA |
dc.subject | фрикційні властивості | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | ковзання | uk_UA |
dc.title | Дослідження фрикційних властивостей рослинної сировини при різанні | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the friction properties of the plant raw material by cutting | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование фрикционных свойств растительного сырья при резке | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | lanabasca@gmail.com | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження фрикційних властивостей.PDF | 933.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.