Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1904
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лялюк, Виталий Павлович | - |
dc.contributor.author | Соколова, В. П. | - |
dc.contributor.author | Шмельцер, Е. О. | - |
dc.contributor.author | Тимофеева, Д. Ю. | - |
dc.contributor.author | Береза, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-20T13:22:19Z | - |
dc.date.available | 2020-02-20T13:22:19Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Разработка модели прогноза качества доменного кокса на основе химического состава золы угольной шихты / В. П. Лялюк, В. П. Соколова, Е. О. Шмельцер et al // Гірничий вісник : науково-технічний збірник. – Кривий Ріг, 2014. – Вип. 97. – С. 285–293. – Библиогр.: 9 назв. | uk_UA |
dc.identifier.issn | ISSN-L: 2306-5435 | - |
dc.identifier.issn | E-ISSN: 2306-5435 | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1904 | - |
dc.description.abstract | Проанализированы различные математические модели прогноза реакционной способности и послереакционной прочности кокса, в том числе с использованием генетических особенностей углей, химического состава их минеральной части. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | ДВНЗ "Криворізький національний університет" | uk_UA |
dc.subject | производство кокса | uk_UA |
dc.subject | зола | uk_UA |
dc.subject | химический состав вещества | uk_UA |
dc.subject | шихта угольная | uk_UA |
dc.subject | качество кокса | uk_UA |
dc.title | Разработка модели прогноза качества доменного кокса на основе химического состава золы угольной шихты | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | mtv37955@gmail.com | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Разработка модели прогноза качества.pdf | 373.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.