Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1895
Назва: | Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process |
Інші назви: | Моделювання процесу чистки топінамбура. Визначення параметрів для проведення виробничих процесів. Моделирование процесса чистки топинамбура. Определение параметров для проведения производственных процессов. |
Автори: | Deynichenko, Gryhorii Dmytrevskyi, Dmytro Chervonyi, Vitalii Udovenko, Oleh Omelchenko, Oleksandr Melnik, Olha |
Ключові слова: | process modeling percentage of raw material losses heat treatment mechanical after-treatment cleaning quality |
Дата публікації: | 2017 |
Бібліографічний опис: | Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke in order to determine parameters for conducting production process / G. Deynichenko, D. Dmytrevsky, V. Chervonyi, O. Udovenko, О. Omelchenko, O. Melnik // Eastern-european journal of enterprise technologies. – Kharkiv, 2017. – Т. 3. № 11 (87). – С. 52–60. – References: p. 60. – DOI: 10.15587/1729-4061.2017.103855. |
Короткий огляд (реферат): | Various results are presented which realize the thermal action, the duration of the process of maximum purification, the characteristics of raw materials in the air of purification of Jerusalem artichoke. Mathematical models of the process of the thermal human process of tubers of Jerusalem artichoke by steam were obtained. Mathematical models have been proposed to test the effective cleaning of Jerusalem artichoke for those who use purified Jerusalem artichoke tubers and known syrups for mass action. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://doi.org/10.15587/1729-4061.2017.103855 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modeling of the process of peeling jerusalem artichoke.pdf | 715.77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.