Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1893
Назва: Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp
Інші назви: Дослідження нового методу для інтенсивного процесу экстракції бурякової целюлози
Исследование нового метода для интенсивности процесса экстракции свекольной целюлозы
Автори: Deynichenko, Gryhorii
Guzenko, Vasyl
Dmytrevskyi, Dmytro
Chervonyi, Vitalii
Kolisnichenko, T.
Omelchenko, Oleksandr
Melnik, Olha
Simakova, O.
Nykyforov, R.
Ключові слова: pectin-containing raw materials
process acid extraction
pectin substances
stirring element
Дата публікації: 2018
Видавництво: ЧП «Технологический Центр»
Бібліографічний опис: Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, T. Kolisnichenko, V. Chervonyi, O. Omelchenko, O. Melnik, O. Simakova, R. Nykyforov // Eastern-european journal of enterprise technologies. – Kharkov, 2018. – Т. 4, № 11 (94). – P. 15–19. – References: c. 19–20. – DOI: 10.15587/1729-4061.2018.140064.
Короткий огляд (реферат): Experimental investigations of the process of acid extraction of pectin-containing raw materials (beet pulp) with the use of a new model of a mixing element compared to a conventional lattice mixer are highlighted. The experimental setup and method of processing the results of the study of the process of extraction of pectin substances from pectin-containing raw materials (beet pulp) with the use of a new combined mixing element. According to the results of the research it was established the feasibility of applying a new method of intensification.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://doi.org/10.15587/1729-4061.2018.140064
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1893
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp.pdf1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.